Verzenden en retourneren

Wanneer u een bestelling bij ons hebt geplaatst zal deze binnen enkele dagen aan u toegestuurd worden. De wijn wordt verzekerd verzonden via Vinologix.

Bezorging via Vinologix / DPD Nederland

Voor al onze zendingen maken wij gebruik van de wijnverzenddienst van Vinologix. Vinoligix is gespecialiseerd op het gebied van verzending van wijnen en uitermate betrouwbaar en snel. Vinologix is partner van DPD Nederland. DPD is de voormalige Deutsche Paket Dienst en maakt nu deel uit van La Poste (France). Kijk voor meer informatie op www.vinologix.com of www.dpd.net.

Nadat uw order verpakt is, worden de wijnen meteen aangeboden aan Vinologix/DPD. Wij vragen een vaste bijdrage in de verzendkosten. Wij houden u per e-mail op de hoogte van de orderstatus en u kunt ook inloggen op "Mijn account" om de status te raadplegen. Wij kunnen uw pakket met behulp van track and trace volgen, zodat we altijd kunnen nagaan waar het pakket zich bevindt. Bent u niet aanwezig dan wordt het pakket retour genomen en vindt u een kaartje in de brievenbus met verder instructies. DPD doet maximaal 3 afleverpogingen bij het bezorgadres. Indien onbestelbaar komt het pakket naar ons retour.

U kunt ook een afwijkend afleveradres kiezen bij het afrekenen. U ontvangt van ons per e-mail een factuur bij uw orderbevestiging.